Belangrijke informatie


Zeer geachte klant,

Als gevolg van de wereldgezondheidsproblemen die door COVID19 worden veroorzaakt, hebben we te maken met een ongekend aantal bestellingen en vragen. Wij willen ons verontschuldigen voor de moeilijkheden die u kunt ondervinden om contact met ons op te nemen en voor eventuele vertragingen die u ondervindt bij het ontvangen van uw bestellingen. U kunt er zeker van zijn dat wij ons uiterste best doen om alle bestellingen zo snel mogelijk uit te voeren.

Ondanks onze inspanningen hebben we een achterstand in de bestellingen en willen we van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor uw vertrouwen en vragen om uw geduld en begrip tijdens deze intense periode. Houd er rekening mee dat bestellingen ook kunnen worden vertraagd door problemen met de post. Met onze allerbeste wensen voor een goede gezondheid en vitaliteit.

Het Sanjiao Team

 

Chinese kruiden apotheek

Acupunctuur en Chinese Kruidengeneeskunde vormen een belangrijk onderdeel van de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde). Chinese kruiden worden door mensen van alle culturen reeds eeuwenlang succesvol gebruikt om de gezondheid te bewaren en gezondheidsklachten te voorkomen. Kruidenformules kunnen standaard, samengesteld of met addities geleverd worden. Ze kunnen ingenomen worden als granulaat, in capsules of tabletvorm.

Ook bij de behandeling van gezondheidsklachten bij dieren kunnen Chinese kruiden ingezet worden. Bij TCVM (Traditionele Chinese Veterinaire Geneeskunde) wordt zowel naar de lichamelijke als de geestelijke aspecten van het dier gekeken. Harmonie en evenwicht zijn bij zowel mens als dier van groot belang.


Sanjiao, de Chinese kruidenapotheek

Sanjiao is begin 1992 begonnen met het leveren van enkelvoudige Chinese kruiden en authentieke klassieke en moderne Chinese kruidenformules. Mede door het intensieve contact met François Ramakers, zijn enorme passie en enthousiasme voor de TCM (Traditional Chinese Medicine) en zijn wens een eigen Chinese kruidenlijn op te zetten, zijn wij in november van dat jaar begonnen met het samenstellen van zijn Chinese kruidenformules (Meihua Modulair Formularium). François Ramakers was een grote promotor achter de TCM in Europa.

Sanjiao werkt alleen met de Chinese kruidengranulaten van Kaiser Pharmaceutical, dit zijn concentraten die onder strenge kwaliteitscontroles met wetenschappelijke methoden worden geproduceerd. Hierdoor bieden wij uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit aan. 


Chinese kruiden op maat

Sanjiao beschikt over de belangrijkste Chinese enkelvoudige kruiden. Wij leveren authentieke klassieke maar ook moderne kruidenformules die volledig in eigen beheer in onze Chinese kruidenapotheek worden samengesteld (en als voedingssupplement aan u kunnen worden geleverd). U kunt ook naar keuze uw eigen samenstelling laten maken.


Meer weten over Chinese kruiden?

Wenst u meer informatie over onze Chinese Kruidenformules of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail: info@sanjiao.nl of telefonisch: +31 (0)318 724400


Chinese kruidenapotheek uitgelicht

Bestel nu het Chinese Herbal Formulas boek

Bestel nu het boek
Chinese Herbal Formulas for Veterinarians by John K. Chen

Van € 165,- voor € 118,25

Bestel direct

De Chinese opvatting over allergie

Er zijn diverse Chinese kruidenformules die ingezet kunnen worden bij bovenstaande ziektebeelden, zoals bij allergie en bij hooikoorts. 
Lees meer...

De vijf smaken in de traditionele Chinese geneeskunde

In de traditionele Chinese geneeskunde worden kruiden en voedingsmiddelen ingedeeld op basis van vijf smaken: zoet, scherp (kruidig), zout, zuur, bitter. 
Lees meer...

Nieuwsbrief voor (dieren) artsen, apothekers en therapeuten

Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van laatste nieuwtjes en aanbiedingen: