Over Sanjiao

Reeds twee decennia vertrouwde service en de harmonie van Oosterse en Westerse wetenschap.

Sanjiao is begin 1992 begonnen met het leveren van enkelvoudige Chinese kruiden en authentieke klassieke en moderne Chinese kruidenformules. Mede door het intensieve contact met François Ramakers, zijn enorme passie en enthousiasme voor de TCM (Traditional Chinese Medicine) en zijn wens een eigen Chinese kruidenlijn op te zetten, zijn wij in november van dat jaar begonnen met het samenstellen van zijn Chinese kruidenformules (Meihua Modulair Formularium). François Ramakers was een grote promotor achter de TCM in Europa.

Sanjiao betekent driewarmer. Dat is een soort overkoepelend orgaan voor drie regio's in de romp, nl. de bovenste warmer (ademhaling/longen), de middelste warmer (spijsvertering maag/milt) en de onderste warmer (uitscheiding nieren/blaas/darmen).

Al jaren brengt Sanjiao de Traditionele Chinese Fytotherapie en de moderne westerse benadering samen. Wij stellen authentieke klassieke en moderne kruidenformules samen uit hoogwaardige kwaliteitsgranulaten van Kaiser Pharmaceuticals en kunnen met gepaste trots zeggen dat wij ons hier al meer dan 20 jaar met veel enthousiasme voor inzetten.

Plumblossom Sanjiao

Meihua (pruimenbloesem) is de meest bezongen bloem in de Chinese poëzie. Het begrip wekt in de Chinese geneeskunde positieve associaties op, de vijf bloemblaadjes symboliseren namelijk de vijf goden van het geluk. Deze pruimenbloesem is het logo en de merknaam waaraan u ons kunt herkennen. 
In de Traditionele Chinese geneeskunde spelen kruiden een hele grote rol. Deze kennis is van generatie op generatie overgedragen en is in de huidige tijd bij Sanjiao terug te vinden in granulaten van enkelvoudige kruiden of samenstellingen in formules. Eigen samenstellingen zijn ook leverbaar aan u vanuit onze Chinese Kruidenapotheek.

Ons klantenbestand is nog steeds groeiende, wij zijn het vertrouwde kwaliteitsadres voor TCM en TVCM-benodigdheden, granulaten, authentieke klassieke en moderne kruidenformules en overige artikelen.

Wij werken volgens de richtlijnen van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Mogelijke risico's worden hiermee vooraf onderkend en beheersbaar gemaakt. 
Sanjiao is gevestigd in een moderne bedrijfslocatie waar wij voldoen aan alle eisen die er zijn op het gebied van hygiëne, klimaatbeheersing, brandveiligheid, voorraadbeheer enz. Wij beschikken over professionele kruiden meng- en werkruimtes , separate kantoorruimte en een ruim magazijn.

Sanjiao werkt met een speciaal voor ons ontwikkeld uniek software pakket dat onder meer voorziet in een orderverwerkingssysteem waarin de gegevens van duizenden kruidenformules staan. Etikettering en facturering zijn hierin volledig geïntegreerd.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde medewerkers die u met raad en daad terzijde kunnen staan.
Ervaar de kwaliteit van Sanjiao zelf. Neem gerust contact met ons op. 
Dat kan telefonisch +31 (0)318 724400 of mail naar info@sanjiao.nl (graag met vermelding van uw telefoonnummer). Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.