Veelgestelde vragen

Er zijn heel veel verschillende vragen over Chinese kruiden. De meest voorkomende vragen hebben wij hieronder op een rij gezet. Is uw vraag dan nog niet beantwoord dan kunt u contact met ons opnemen via: info@sanjiao.nl of tel: 0318-724400

Antwoord op vraag 1: Wat is de dosering?U dient de granulaten en capsules in te nemen volgens advies van uw arts, therapeut of apotheek.

De standaard dosering van granulaat is 3 x 2 gram per dag (een lepeltje met kop zoals is bijgeleverd is 2 gram) en voor capsules 3 x 4 capsules per dag.

De onderhoudsdosering van granulaat is 3 x 1 gram per dag (een afgestreken lepeltje zoals is bijgeleverd is 1 gram) en voor capsules 3 x 2 capsules per dag.

Antwoord op vraag 2: Hoe moet ik mijn granulaten of capsules innemen? Inname granulaat: een half uur voor de maaltijd. Maak de mond vochtig, vervolgens de hoeveelheid kruiden op de tong en neem het met een glas lauw tot warm water in. Inname capsules: een half uur voor de maaltijd. Neem het aantal capsules met een glas lauw tot warm water in.

Antwoord op vraag 3: Hoe te bestellen? Sanjiao levert uitsluitend op voorschrift van een arts, therapeut of apotheek. Met het bestelformulier kunt u de gewenste recepten bestellen. Wij leveren de meest voorkomende enkelvoudige kruiden of kruidenformules, dit kan ook een eigen samenstelling zijn. Zijn uw gegevens nog niet bij ons bekend wilt u dan het inschrijfformulier compleet invullen en aan ons doormailen (of faxen).

Antwoord op vraag 4: Wat zijn de verzendkosten? Bestellingen boven de €70,- inclusief BTW worden binnen Nederland franco verzonden. Voor bestellingen onder de €70,- brengen wij voor portokosten een bedrag van €7,50 inclusief BTW in rekening.

Antwoord op vraag 5: Ik heb mijn kruiden niet ontvangen? Als uw bestelling niet is aangekomen, neemt u dan direct contact met ons op.
Onze leveringen worden in principe de volgende dag bezorgd maar een enkele keer kan er een dag vertraging optreden. 
Indien het e-mailadres van uw patiënt bij ons bekend is sturen wij zodra de bestelling door ons verwerkt is een bericht waarin het Track and Trace nummer doorgegeven wordt en de bestelling gevolgd kan worden.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch +31 (0)318 724400 of mail naar info@sanjiao.nl (eventueel met vermelding van uw telefoonnummer). Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.